Wie wordt de 200e deelnemer?

Wie wordt de 200e deelnemer?

Op weg naar de 200e voorinschrijver……… Wie wint het gratis startnummer van de 35RvR17 op zondagmiddag 25 juni?

foto van Run Van Roden GA.

Gratis shirt en deelname!

Alle basisscholieren die meedoen aan de 34e Univé Run van Roden ontvangen naast de gebruikelijke medaille, ook een GRATIS T-SHIRT
Vóór 10 juni inschrijven betekent dat je zeker de door jou opgegeven maat ontvangt. Later inschrijven kan betekenen dat je mogelijk niet jouw maat krijgt.
De t-shirts zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren UnivéFitnesscentrum Roden en Intersport Superstore Roden! Hartelijke dank hiervoor!!

Gratis deelname voor leden Fitnesscentrum Roden
FCR stelt 20 startnummers gratis beschikbaar aan haar leden die nog niet eerder aan de UNIVÉ Run van Roden hebben meegedaan. Inschrijven kan aan de balie van Fitness Centrum Roden aan de Kanaalstraat.

Voorinschrijving gesloten, alleen nog daginschrijving op zondag vanaf 12:00

De voorinschrijvers kunnen op de dag zelf vanaf 12:00 op de brink hun startnummer ophalen.

Nainschrijvers kunnen eveneens vanaf 12:00 nog een startnummer bemachtigen op de brink. Neem aub gepast geld mee om ter plekke af te rekenen. (3 euro voor ScholierenRun om 15u00 en 10 Euro voor de andere lopen om 14u00)

Voor de 1K-Run en de estafette geldt dat de inschrijving nu is gesloten. Deelname is niet meer mogelijk als je niet bent voor-ingeschreven.

Je kunt je inschrijving controleren op Controle Inschrijving 34e Univé Run van Roden 2016

Loopclinics zijn begonnen

Op 8 april was de eerste loopclinic voor de Run van Roden. Een groep van 30 meer en minder beginnende lopers traint 12 keer onder begeleiding van ervaren trainers voor de Run van Roden. Volgens de trainer: ” een mooie groep mensen en ze rennen flink door.”