De Intersport Superstore Roden Estafette Run is een estafette over een afstand van 5 x 3,5 kilometer en start om 14.00 uur. Teams bestaan uit minimaal drie en maximaal vijf lopers.

Iedere deelnemer krijgt een loopchip verstrekt om de wedstrijduitslag van de Intersport Superstore Roden Estafette Run per individu en als team vast te kunnen stellen. Deze loopchips moeten aan het einde van de wedstrijd weer ingeleverd.

Wat heeft de Intersport Superstore Estafette Run te bieden?

Meedoen aan de Intersport Superstore Estafette Run betekent een overwinning voor zowel de individuele sporter, voor het team én voor de gehele organisatie.

Teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid zijn specifieke kenmerken van de Intersport Superstore Roden Estafette Run

Het parcours start vanuit het centrum van Roden, door het Mensinghebos en terugkerend via de Norgerweg. Het parcours is uniek. Een heerlijke route over een verkeersvrij loopparcours en een afstand die iemand met een beetje goede wil prima kan afleggen.

Als team bent u verzekerd van een goede startpositie, samen met de kwart/halve marathon lopers. Tevens krijgt u het producten- en dienstenpakket.

Dit bestaat uit o.a. uit:

  • een mooie herinnering in de vorm van een medaille
  • direct na de finish: fruit en drinken
  • op verzoek een trainingsprogramma, aangeboden door Loopgroep Roden

Genoeg redenen om deze loop te omarmen lijkt ons.

Procedure inschrijven Intersport Superstore Estafette Run

Een estafetteteam bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf leden, maar een organisatie mag uiteraard meerdere teams inschrijven. De minimumleeftijd is 16 jaar.  Bij minder dan 5 deelnemers loopt iemand dus meer dan 1 ronde, niet perse aansluitend.

De kosten bedragen € 35- per team.