Na bijna 2 jaar Corona-tijdperk kunnen we weer lekker gaan hardlopen: zondag 26 juni 2022  vindt de Run van Roden plaats!

Ben je het ook beu om binnen te zitten en niet te kunnen sporten? Wil je lekker buiten in beweging zijn? En wil je graag (opnieuw) beginnen met hardlopen? Doe dan mee met de gezellige loopclinics voor de Run van Roden 2022.

Of je beginnende loper of al meer gevorderd bent, iedereen kan mee doen!  In 10 weken bereiden we je voor op het mooie hardloopfestijn, de Run van Roden, welke op zondag 26 juni 2022 plaatsvindt. Onder begeleiding van onze ervaren trainers van de loopgroep Roden leren we je hoe je verantwoord kunt beginnen met hardlopen, doen we oefeningen om je loophouding te verbeteren en voeren we krachtoefeningen uit. Ook ervaren lopers kunnen terecht, om sneller te worden of makkelijker te gaan hardlopen. Zoals elk jaar weer blijkt: het is gezellig en inspirerend om als groep aan de slag te gaan.

In 10 weken tijd maak je progressie, in een ontspannen sfeer. Waar bestaat de clinic uit? We organiseren 10 trainingen, elke woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. We starten op woensdag 13 april en eindigen op 22 juni, een paar dagen voor de Run van Roden. Bij het inschrijfgeld voor de clinics ontvang je een “Run van Roden” startnummer, om mee te doen aan de Run op 26 juni. De afstand die je wilt lopen mag je zelf kiezen: 5, 10, 15 of 20 km. Verder krijg je een mooi  hardloopshirt. Bovendien organiseren we twee gezellige borrels tijdens de periode dat de clinics plaats vinden.

Wil jij, net als de 100 cliniclopers die je in de afgelopen 7 jaar voor gingen, meedoen, schrijf je hier dan in. De kosten voor het gehele pakket, dus de trainingen, shirt, startnummer en borrels bedragen € 50.