Na bijna 2 jaar Corona-tijdperk wilden we weer lekker gaan hardlopen op zondag 26 juni 2022 met de Run van Roden. Een gedreven groep vrijwilligers is een tijd geleden weer van start gegaan met de voorbereidingen van de Run van Roden. Helaas stopten er een aantal vrijwilligers in het organisatieteam maar de overgebleven vrijwilligers hadden er al het vertrouwen in dat dit op korte termijn aangevuld zou worden. De afgelopen periode hebben we via verschillende kanalen geprobeerd nieuwe vrijwilligers aan te trekken maar hierop hebben we geen reacties ontvangen. Helaas hebben we afgelopen week moeten constateren dat er niet voldoende vrijwilligers in het organisatieteam overblijven om een goede Run van Roden te laten plaats vinden.

Mochten er naar aanleiding van dit artikel enthousiaste mensen zijn die willen kijken naar nieuwe mogelijkheden voor een hardloopwedstrijd dan staat het team van de Run van Roden hiervoor open en kun je mailen naar info@runvanroden.nl.

De hardloopclinics, waarbij je als ervaren of onervaren loper beter leert hardlopen, gaan wel door. Iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven heeft een e-mail gehad met verdere informatie.