Univé wedstrijd- en recreatieloop volwassenen

Inschrijfgeld

Voor de Univé wedstrijdloop volwassenen kun je kiezen uit 4 verschillende afstanden: 5 km, 10 km, 15 km of 20 km. De kosten van de voorinschrijving is €10 en bij de na-inschrijving (dag zelf) betaal je €12,50. Voor-inschrijven kan vanaf 1 maart tot uiterlijk 14 juni online en na-inschrijven kan op zondag 21 juni tussen 12.00 uur en 14.00 uur in Onder de Linden (Brink 27). Graag zo veel mogelijk gepast betalen.

Inschrijven kan hier.

Startnummeruitgifte

Op de wedstrijddag kun je je startnummer voor alle onderdelen van de Run van Roden, ophalen in Onder de Linden (Brink 27) van 12.00 uur tot 15 minuten voor aanvang van het onderdeel. Het startnummer wordt dus niet thuisgestuurd.

Deelnemerspakket

Het deelnemerspakket bestaat uit:

  • Startnummer (inclusief tijdregistratiechip)
  • Verzorging onderweg in de vorm van water en fruit
  • Een flesje water bij de finish
  • Medaille

Prijsuitreiking

Er worden prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 van de dames en heren van het overall klassement op de diverse afstanden.

Logistiek

In en om het centrum van Roden is voldoende parkeergelegenheid.

De start- en finishlocatie is tegenover Onder de Linden ((Brink 27).  Langs de routes zijn voldoende drink- en fruitposten aanwezig. Ook is er EHBO aanwezig.

Kledinginname

De kledinginname van de Run van Roden vindt plaats in Onder de Linden. Het kledingbeheer is gratis en voor eigen risico.